Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hvad er fysiurgisk massage

FYSIURGISK MASSAGE - OGSÅ MOBILHvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage øger bl.a. smidigheden, forbedrer muskelbalancen, stimulerer kredsløbet, aktivere immunsystemet og påvirker ømme muskler. Muskelafslapning kan opnås gennem mange af massagens mekaniske effekter så som øget varme, cirkulation af kredsløbet og udspænding af muskulaturen, desuden stimulerer massage nerveceller som omfatter berøring, tryk, spænding, bevægelse og varme i muskler og bindevæv.

En massage hvor hele kroppen bearbejdes. Den bevirker at muskelspændinger og infiltrationer forsvinder.

Blodcirkulationen i musklerne forbedres. Desuden stimuleres lymfesystemet, så kroppen drænes for affaldsstoffer.

Massage giver derudover en forbedret fordøjelse, en forøgelse af energien og øger det fysiske såvel som psykiske velvære. Ej at forglemme den stærkt afstressende virkning.

Er der noget du er i tvivl om, så ring endelig og spørg.

 

Hyppigt stillede spørgsmål:

 

 

Skal man være helt afklædt?

Nej, ikke nødvendigvis. Mange mennesker kan føle det for privat og grænseoverskridende og derfor finder vi altid en løsning, således jeg kan arbejde i et område af gangen og tildække resten. Det skal altid være en god og behagelig oplevelse at få massage, derfor er det vigtigt og fuldstændigt ok at sige til og fra. Det er der ikke noget pinligt i.


 

Kan jeg selv bestemme, hvor jeg vil og ikke vil masseres?

Ja, 100%. Nogle gange sker det, at fx "bagdelen" kan være et ubehageligt sted at blive masseret for nogle. Desværre er det sådan, at mange gener kan stamme fra en stor muskel, som sidder netop der, men som regel er det ikke et problem, for efterhånden som klienten modtager massage, ændres holdningen i takt med fortroligheden opstår. Jeg kan også give anvisninger om, hvordan du selv kan gøre noget hjemme, hvor der er mere privat. Vær aldrig flov eller pinlig, det er helt legalt og dine grænser respekteres.

 

Kræver det et bad efter massage?

Nej, men sig hvis du skal noget, så undgår jeg, at der kommer olie i dit hår, hvilket kan ske under nakkemassage. Det er dog altid en god ide at slappe af efter end behandling - og gerne drikke en masse vand.

 

 

Hos FM Massage er du altid sikret en seriøs, kyndig og proffessionel behandling og altid garanteret god hygiejne og diskretion.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Opdateret 24/01/2012

Besøg  
019658